Macaronisalade met zalm en komkommer
Aan de slag
Bereid de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat afkoelen. Snijd de zalm in 12 repen. Boen en schil de komkommer en snijd in blokjes. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Verhit in een koekenpan olie en bak zalmrepen in 3 min. gaar. Laat de zalm afkoelen. Klop een saus van de halvanaise, olijfolie, azijn, mosterd en peper en zout naar smaak. Knip de tuinkers los. Schep de komkommer, bosui, saus en tuinkers door de pasta. Verdeel de pasta over de borden en leg de zalmrepen erop.
Macaronisalade met zalm en komkommer
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat afkoelen. Snijd de zalm in 12 repen. Boen en schil de komkommer en snijd in blokjes. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Verhit in een koekenpan olie en bak zalmrepen in 3 min. gaar. Laat de zalm afkoelen. Klop een saus van de halvanaise, olijfolie, azijn, mosterd en peper en zout naar smaak. Knip de tuinkers los. Schep de komkommer, bosui, saus en tuinkers door de pasta. Verdeel de pasta over de borden en leg de zalmrepen erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g macaroni grande
250 g diepvries wilde zalm
2 komkommers
3 stukjes bosuien
3 el traditionele olijfolie
2 el halvanaise
1 el witte wijnazijn
1 el grove Zaanse mosterd
1 doosje tuinkers