Roomijs met frambozen en rozemarijnsiroop
Aan de slag
Citroen uitpersen. Citroensap, limonadesiroop en rozemarijn in steelpan aan de kook brengen en zachtjes laten inkoken. Siroop zeven en op smaak brengen met poedersuiker. Frambozen door rozemarijnsiroop scheppen. Chocolade raspen. IJs op 4 borden scheppen. Frambozen met siroop erover verdelen en bestrooien met chocolade.
Roomijs met frambozen en rozemarijnsiroop
nagerecht
null personen
225 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Citroen uitpersen. Citroensap, limonadesiroop en rozemarijn in steelpan aan de kook brengen en zachtjes laten inkoken. Siroop zeven en op smaak brengen met poedersuiker. Frambozen door rozemarijnsiroop scheppen. Chocolade raspen. IJs op 4 borden scheppen. Frambozen met siroop erover verdelen en bestrooien met chocolade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
100 ml limonadesiroop
1 takje verse rozemarijn
2 theelepels poedersuiker
1 bakje frambozen
20 g pure chocolade
½ bak roomijs