Tofuspiesjes met mangochutney en paksoi
Aan de slag
Mangochutney met 3 el olie goed doorroeren. Tofu droogdeppen en in de breedte halveren. Beide helften in 6 repen snijden en in lengterichting aan satéstokjes rijgen. Tofu bestrijken met chutneymengsel en ca. 10 min. laten intrekken. Grillpan verhitten en helft tofuspiesjes in 6-8 min. rondom goudbruin bakken. Tofuspiesjes uit pan halen en warmhouden. Rest tofuspiesjes goudbruin bakken. Marinade bewaren. Intussen paksoi in repen snijden. Woknoedels bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Rest olie in wok verhitten en paksoi 2-3 min. roerbakken. Mie en marinade erdoor scheppen. Mie over 4 borden verdelen en tofuspiesjes erop leggen. Bestrooien met seroendeng.
Tofuspiesjes met mangochutney en paksoi
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Mangochutney met 3 el olie goed doorroeren. Tofu droogdeppen en in de breedte halveren. Beide helften in 6 repen snijden en in lengterichting aan satéstokjes rijgen. Tofu bestrijken met chutneymengsel en ca. 10 min. laten intrekken. Grillpan verhitten en helft tofuspiesjes in 6-8 min. rondom goudbruin bakken. Tofuspiesjes uit pan halen en warmhouden. Rest tofuspiesjes goudbruin bakken. Marinade bewaren. Intussen paksoi in repen snijden. Woknoedels bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Rest olie in wok verhitten en paksoi 2-3 min. roerbakken. Mie en marinade erdoor scheppen. Mie over 4 borden verdelen en tofuspiesjes erop leggen. Bestrooien met seroendeng.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g mangochutney
6 el Oosterse
1 bak tofu naturel
2 struiken paksoi
1 pak woknoedels
4 el seroendeng
Dit heb je nodig
satéstokjes
grill- of koekenpan