Paksoi met pittig-zoete tofu
bewaar
bewaar

Paksoi met pittig-zoete tofu

Wat een perfecte combinatie is deze gegrilde paskoi met pittig-zoete tofu.

25 min. bereiden

pittig

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Meng de peper met 2 el olie en de chilisaus.

Snijd de uitgelekte tofu in plakken van een ½ cm dik en bestrijk met 2 el olie. Verhit de grillpan en gril de tofu 2 min. per kant. Leg de tofu op een schaal en verdeel de sojasaus en de helft van het chilisausmengsel erover.

Snijd de paksoi in de lengte in kwarten. Bestrijk de snijkanten met de rest van de olie en gril de paksoi in 2 delen 4 min. Keer regelmatig. Besprenkel de paksoi met de rest van de saus en serveer met de tofu.

Paksoi met pittig-zoete tofu

Instructievideo - 02:46 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paksoi met pittig-zoete tofu

Wat een perfecte combinatie is deze gegrilde paskoi met pittig-zoete tofu.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig