Champignonsalade
Aan de slag
Maak de champignons schoon. Snijd de champignons met een scherp mesje in zeer dunne plakjes. Pers het sap uit de citroen. Schep de champignons om met het citroensap en laat ze 5 minuten staan. Pluk de harde stukjes van de onderkant van de veldsla. Schep de champignons met het citroensap om met olie, breng op smaak peper en zout. Verdeel de veldsla over borden, schep de champignons erop en druppel er olie over.
Champignonsalade
voorgerecht
null personen
150 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Maak de champignons schoon. Snijd de champignons met een scherp mesje in zeer dunne plakjes. Pers het sap uit de citroen. Schep de champignons om met het citroensap en laat ze 5 minuten staan. Pluk de harde stukjes van de onderkant van de veldsla. Schep de champignons met het citroensap om met olie, breng op smaak peper en zout. Verdeel de veldsla over borden, schep de champignons erop en druppel er olie over.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g champignons
½ citroen
75 g veldsla
4 el olijfolie extra vierge