Veldsla met geitenkaas en frambozen
Slanke salade voor tussendoor, met zoete en hartige ingrediënten.
Aan de slag
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter of olie goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Klop ondertussen de azijn met de extra vierge olijfolie in een kom. Voeg peper en eventueel zout toe. Snijd de bosui in ringetjes.
Meng de veldsla, bosui en dressing in een kom en verdeel over de borden. Verdeel de geitenkaas, frambozen en de pijnboompitten over de sla.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Veldsla met geitenkaas en frambozen
Slanke salade voor tussendoor, met zoete en hartige ingrediënten.
voorgerecht
null personen
210 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter of olie goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Klop ondertussen de azijn met de extra vierge olijfolie in een kom. Voeg peper en eventueel zout toe. Snijd de bosui in ringetjes.
Meng de veldsla, bosui en dressing in een kom en verdeel over de borden. Verdeel de geitenkaas, frambozen en de pijnboompitten over de sla.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el pijnboompitten
1 el azijn
3 el extra vierge olijfolie
3 bosuien
75 g veldsla
125 g chavroux frais nature 45+
150 g verse frambozen