Pasta alla Catania
bewaar
bewaar

Pasta alla Catania

20 min. bereiden / 30 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Bestrooi de aubergines ruim met zout en leg ze minstens 30 min. in een vergiet om uit te lekken. Dep de plakken droog met keukenpapier.

Verhit de olie in een grote koekenpan. Bak de aubergine 8-10 min. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Schep de tomatenblokjes bij de aubergine en laat met de deksel op de pan nog 5 min. zachtjes stoven. Breng de saus op smaak met peper en zout. Verdeel het basilicum over de pasta en serveer met de Pecorino Romano.

algemeenLekker met een rucolasalade met pijnboompitten. Rooster 2 el pijnboompitten goudbruin in een koekenpan met antiaanbaklaag. Schep 75 g rucola om met 3 el olijfolie en 1 el balsamicoazijn. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi de rucolasalade met de pijnboompitten.

Groente in de lengte snijden

Instructievideo - 00:45 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta alla Catania

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig