Ambachtelijke Franse kaasplank
Aan de slag
Snijd het brood in plakken. Doe het gedroogde fruit in een schaaltje en schep de confituur in een ander schaaltje of mooi glas. Serveer de kazen op een plank en geef er het brood, het gedroogde fruit en de confituur bij.
Voor 16 personen verdubbelt u alle hoeveelheden. Zet meerdere kleine kaasplanken en mandjes brood op tafel. Zo heeft iedereen zijn favoriete kaas binnen handbereik.
Ambachtelijke Franse kaasplank
nagerecht
null personen
770 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het brood in plakken. Doe het gedroogde fruit in een schaaltje en schep de confituur in een ander schaaltje of mooi glas. Serveer de kazen op een plank en geef er het brood, het gedroogde fruit en de confituur bij.
Voor 16 personen verdubbelt u alle hoeveelheden. Zet meerdere kleine kaasplanken en mandjes brood op tafel. Zo heeft iedereen zijn favoriete kaas binnen handbereik.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 stokbroden
1 zakje gedroogd roodfruit
200 g vijgenconfituur
200 g zachte geitenkaas
200 g boerenbrie
250 g camembert
200 g chaumes-kaas
200 g roquefort