Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
Aan de slag
Meng het kruidnagelpoeder door de confituur en smeer de plakjes eendenborst er dun mee in. Rol de plakjes eendenborst op en bewaar ze afgedekt in de koelkast. Marineer de ui minstens 20 minuten in een schaaltje met de balsamicoazijn. Meng de rucola met de peterselie. Leg op 8 borden de eendenborstrolletjes naast elkaar op een pluk kruidensalade. Neem de ui uit de marinade en laat goed uitlekken. Leg op de eendenborstrolletjes een bergje gemarineerde ui. Druppel er olijfolie over en serveer direct, zodat de salade knapperig blijft. Lekker met stukken ovenwarm boulognebrood.
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
voorgerecht
null personen
80 kcal
25 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Meng het kruidnagelpoeder door de confituur en smeer de plakjes eendenborst er dun mee in. Rol de plakjes eendenborst op en bewaar ze afgedekt in de koelkast. Marineer de ui minstens 20 minuten in een schaaltje met de balsamicoazijn. Meng de rucola met de peterselie. Leg op 8 borden de eendenborstrolletjes naast elkaar op een pluk kruidensalade. Neem de ui uit de marinade en laat goed uitlekken. Leg op de eendenborstrolletjes een bergje gemarineerde ui. Druppel er olijfolie over en serveer direct, zodat de salade knapperig blijft. Lekker met stukken ovenwarm boulognebrood.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ theelepel gemalen kruidnagel
4 eetlepels cassisconfituur
2 pakjes gerookte eendenborstfilet
1 rode ui
4 eetlepels balsamicoazijn
50 g rucola
1 zakje verse peterselie
0 olijfolie extra vierge