Geroosterde paddestoelen met balsamicodressing
Aan de slag
Veeg de paddestoelen met een stukje vochtig keukenpapier schoon en halveer de grote exemplaren.
Klop in een kannetje een dressing van de balsamicoazijn, 3 el olie en naar smaak zout en peper.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng in een braadslede de paddestoelen met de resterende olie, rozemarijn, sjalotten en naar smaak zout en peper.
Zet de braadslede op het rooster in het midden van de oven en rooster de paddenstoelen in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Schep ze tussentijds een tot twee keer om.
Leg op 4 borden elk een slablad, schep de paddestoelen op de sla en verdeel de rucola over de paddestoelen. Druppel de dressing erover. Lekker met warm geroosterd wittebrood.
Geroosterde paddestoelen met balsamicodressing
voorgerecht
null personen
130 kcal
15 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Veeg de paddestoelen met een stukje vochtig keukenpapier schoon en halveer de grote exemplaren.
Klop in een kannetje een dressing van de balsamicoazijn, 3 el olie en naar smaak zout en peper.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng in een braadslede de paddestoelen met de resterende olie, rozemarijn, sjalotten en naar smaak zout en peper.
Zet de braadslede op het rooster in het midden van de oven en rooster de paddenstoelen in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Schep ze tussentijds een tot twee keer om.
Leg op 4 borden elk een slablad, schep de paddestoelen op de sla en verdeel de rucola over de paddestoelen. Druppel de dressing erover. Lekker met warm geroosterd wittebrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g paddestoelenmelange
1 el witte balsamicoazijn
5 el olijfolie extra vierge
1 el rozemarijn
2 sjalotten
4 grote slabladeren
35 g rucola
Dit heb je nodig
braadslede