Schouderkarbonade met mosterdsaus
bewaar
bewaar

Schouderkarbonade met mosterdsaus

25 min. bereiden / 2 uur wachten

11 ingrediënten

Aan de slag

Meng in een schaal het bier met de knoflook, de tijm en de balsamicoazijn. Leg de schouderkarbonades erin en marineer ze afgedekt in de koelkast minimaal 1 uur. Keer het vlees af en toe. Meng in een schaaltje de mayonaise met de yoghurt, de mosterd, de honing en de bosuitjes. Voeg zout en peper naar smaak toe. Dek de mosterdsaus tot gebruik af. Neem de karbonades uit de marinade en laat ze even uitlekken in een vergiet. Bestrijk ze met olie. Leg de karbonades op de barbecue op een ingevet rooster. Gril ze op matig heet vuur in circa 7 min. per kant bruin en gaar. Bestrooi ze met zout en peper. Serveer de karbonades met de mosterdsaus.

algemeenDe marinade is heerlijk voor alle soorten varkensvlees.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Schouderkarbonade met mosterdsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig