Pennesalade met Amsterdamse uien
Aan de slag
Kook eieren in 8 min. hard. Kook penne volgens aanwijzingen op verpakking. Spoel in vergiet met koud water af en laat uitlekken. Bereid tuinerwten volgens aanwijzingen op verpakking. Spoel in vergiet met koud water af en laat uitlekken. Laat eieren schrikken, pel en snijd in parten. Maak paprika schoon en snijd in stukjes. Halveer Amsterdamse uien. Klop dressing van olijfolie, mosterd, 3 el uienvocht. Breng op smaak met zout en peper. Meng penne, erwten, paprika, ham, uien, helft van rucola en dressing en schep op 4 borden. Garneer met eiparten en rest van rucola.
Pennesalade met Amsterdamse uien
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook eieren in 8 min. hard. Kook penne volgens aanwijzingen op verpakking. Spoel in vergiet met koud water af en laat uitlekken. Bereid tuinerwten volgens aanwijzingen op verpakking. Spoel in vergiet met koud water af en laat uitlekken. Laat eieren schrikken, pel en snijd in parten. Maak paprika schoon en snijd in stukjes. Halveer Amsterdamse uien. Klop dressing van olijfolie, mosterd, 3 el uienvocht. Breng op smaak met zout en peper. Meng penne, erwten, paprika, ham, uien, helft van rucola en dressing en schep op 4 borden. Garneer met eiparten en rest van rucola.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
½ zak volkoren penne rigate
400 g diepvries tuinerwten
1 rode paprika
1 pot Amsterdamse uien
4 el traditionele olijfolie
1 el Zaanse mosterd
1 pak hamblokjes
1 zak rucola