Pennesalade met Amsterdamse uien
bewaar
bewaar

Pennesalade met Amsterdamse uien

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook eieren in 8 min. hard. Kook penne volgens aanwijzingen op verpakking. Spoel in vergiet met koud water af en laat uitlekken. Bereid tuinerwten volgens aanwijzingen op verpakking. Spoel in vergiet met koud water af en laat uitlekken. Laat eieren schrikken, pel en snijd in parten. Maak paprika schoon en snijd in stukjes. Halveer Amsterdamse uien. Klop dressing van olijfolie, mosterd, 3 el uienvocht. Breng op smaak met zout en peper. Meng penne, erwten, paprika, ham, uien, helft van rucola en dressing en schep op 4 borden. Garneer met eiparten en rest van rucola.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pennesalade met Amsterdamse uien

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig