Spaghetti à la mama Boom
Aan de slag
Verhit de helft van de olijfolie en fruit de ui, voeg de rest van de groenten toe en bak het geheel enkele minuten op middelhoog vuur. Schep af en toe om. Voeg de bliktomaten met sap, peper en eventueel zout toe. Meng het gehakt met de basilicumpesto, knoflook, basilicum en peper. Draai er balletjes van en braad ze in de rest van de olijfolie 10 min. op laag vuur. Doe ze in de saus en laat ze 15 min. sudderen.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg er een scheutje olijfolie aan toe. Verdeel de spaghetti oven borden en schep de saus erover. Garneer met de Grana Padano en wat blaadjes basilicum.
Spaghetti à la mama Boom
hoofdgerecht
null personen
1000 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de helft van de olijfolie en fruit de ui, voeg de rest van de groenten toe en bak het geheel enkele minuten op middelhoog vuur. Schep af en toe om. Voeg de bliktomaten met sap, peper en eventueel zout toe. Meng het gehakt met de basilicumpesto, knoflook, basilicum en peper. Draai er balletjes van en braad ze in de rest van de olijfolie 10 min. op laag vuur. Doe ze in de saus en laat ze 15 min. sudderen.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg er een scheutje olijfolie aan toe. Verdeel de spaghetti oven borden en schep de saus erover. Garneer met de Grana Padano en wat blaadjes basilicum.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 el traditionele olijfolie
1 ui
1 courgette
1 rode paprika
1 gele paprika
2 gepelde tomaten in blik
1 el verse basilicumpesto
1 tl verse knoflook
8 g verse basilicum
400 g spaghetti
100 g Grana Padano kaasschaafsel