Kaas-tijmrisotto met tuinboontjes
Aan de slag
Risottorijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Laatste 5 min. tuinboontjes meekoken. Intussen bosui in smalle ringetjes snijden. Tijmblaadjes van takjes halen. Bosui, tijm en naar smaak zout en peper aan risottorijst toevoegen. Goed mengen en met deksel op pan 5 min. laten staan. Kaas door risotto scheppen. Over 4 diepe borden verdelen.
Kaas-tijmrisotto met tuinboontjes
hoofdgerecht
null personen
393 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Risottorijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Laatste 5 min. tuinboontjes meekoken. Intussen bosui in smalle ringetjes snijden. Tijmblaadjes van takjes halen. Bosui, tijm en naar smaak zout en peper aan risottorijst toevoegen. Goed mengen en met deksel op pan 5 min. laten staan. Kaas door risotto scheppen. Over 4 diepe borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g risottorijst
2 pakken tuinbonen
1 zakje bosui
½ zakje verse tijm
1 zakje geraspte kaas