Roergebakken kalkoen met spinazierisotto
Wedden dat dit zomerse gerecht een favoriet is van al je tafelgenoten?
Aan de slag
Bereid de risotto in een grote pan met water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de spinazie erdoor, laat al scheppend slinken en warm door. Schep de kaas erdoor en laat al roerend smelten.
Snijd intussen de bosui in ringetjes. Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bestrooi met peper en eventueel zout. Wok de olie in een wok en bak hierin de kalkoen rondom bruin.Voeg de pesto toe en laat de kalkoen in nog 2 min. gaar worden. Voeg de bosui toe en bak nog 1 min. mee. Verdeel de risotto over de borden en hierover de kalkoen.
Roergebakken kalkoen met spinazierisotto
Wedden dat dit zomerse gerecht een favoriet is van al je tafelgenoten?
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de risotto in een grote pan met water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de spinazie erdoor, laat al scheppend slinken en warm door. Schep de kaas erdoor en laat al roerend smelten.
Snijd intussen de bosui in ringetjes. Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bestrooi met peper en eventueel zout. Wok de olie in een wok en bak hierin de kalkoen rondom bruin.Voeg de pesto toe en laat de kalkoen in nog 2 min. gaar worden. Voeg de bosui toe en bak nog 1 min. mee. Verdeel de risotto over de borden en hierover de kalkoen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
450 ml water
250 g risottorijst
300 g verse spinazie
125 g geraspte belegen Goudse kaas
1 bosui
300 g kalkoenfilets
2 el traditionele olijfolie
3 el pesto rosso
Dit heb je nodig
wok