Spaanse salade met aardappel, chorizo en pikante mosselen
Aan de slag
In magnetron aardappeldobbeltjes in ca. 4 minuten bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Aardappelblokjes ca. 5 minuten laten afkoelen. Velletje van chorizo verwijderen en worst in blokjes snijden. Chorizo, 3 el cocktailsaus en aardappels door elkaar scheppen. Met zout op smaak brengen. Garneermix en mosselen laten uitlekken. Sla met rest van cocktailsaus mengen en over twee borden verdelen. Aardappelsalade erop scheppen. Salade garneren met garneermix en mosselen.
Spaanse salade met aardappel, chorizo en pikante mosselen
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In magnetron aardappeldobbeltjes in ca. 4 minuten bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Aardappelblokjes ca. 5 minuten laten afkoelen. Velletje van chorizo verwijderen en worst in blokjes snijden. Chorizo, 3 el cocktailsaus en aardappels door elkaar scheppen. Met zout op smaak brengen. Garneermix en mosselen laten uitlekken. Sla met rest van cocktailsaus mengen en over twee borden verdelen. Aardappelsalade erop scheppen. Salade garneren met garneermix en mosselen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zakje aardappeldobbeltjes
100 g chorizo
4 el pikante cocktailsaus
100 g gemengde sla
1 bakje garneermix witte kaas en olijven
1 blikje mosselen in pikante saus