Spaanse salade met aardappel, chorizo en pikante mosselen
bewaar
bewaar

Spaanse salade met aardappel, chorizo en pikante mosselen

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

In magnetron aardappeldobbeltjes in ca. 4 minuten bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Aardappelblokjes ca. 5 minuten laten afkoelen. Velletje van chorizo verwijderen en worst in blokjes snijden. Chorizo, 3 el cocktailsaus en aardappels door elkaar scheppen. Met zout op smaak brengen. Garneermix en mosselen laten uitlekken. Sla met rest van cocktailsaus mengen en over twee borden verdelen. Aardappelsalade erop scheppen. Salade garneren met garneermix en mosselen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaanse salade met aardappel, chorizo en pikante mosselen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig