Pestopenne met surimi
Aan de slag
Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Bloemkool in zeer kleine roosjes verdelen. Surimisticks halveren. Blaadjes van basilicum loshalen. Olie in hapjespan verhitten en hierin bloemkool 4 min. bakken. Prei toevoegen en 3 min. meebakken. Surimi toevoegen en 1 min. doorwarmen. Pasta mengen met pesto en peper naar smaak. Pasta over 4 borden verdelen, prei-bloemkoolmengsel erop scheppen en basilicumblaadjes erover strooien.
Pestopenne met surimi
hoofdgerecht
null personen
692 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Bloemkool in zeer kleine roosjes verdelen. Surimisticks halveren. Blaadjes van basilicum loshalen. Olie in hapjespan verhitten en hierin bloemkool 4 min. bakken. Prei toevoegen en 3 min. meebakken. Surimi toevoegen en 1 min. doorwarmen. Pasta mengen met pesto en peper naar smaak. Pasta over 4 borden verdelen, prei-bloemkoolmengsel erop scheppen en basilicumblaadjes erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g penne rigate
1 bloemkool
2 x 150 g surimisticks
1 zakje verse basilicum
4 eetlepels olijfolie
300 g gesneden prei
8 eetlepels pesto alla genovese
Dit heb je nodig
hapjespan