Geitenkaaspizzette met tuinerwten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het pizzadeeg uit op de bakplaat. Besmeer het deeg met de tomatensaus uit de verpakking en verdeel de uiringen erover. Bak de pizza in de voorverwarmde oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar.
Ontdooi intussen de tuinerwten in een zeef onder stromend warm water (in plaats van ze te koken), zodat ze lekker knapperig en mooi groen blijven. Spoel de tuinerwten koud af.
Meng in een schaal de tuinerwten met de rucola, olie en (versgemalen) peper naar smaak. Neem de pizza uit de oven en snijd hem in 16 vierkantjes.
Beleg de pizzette met de rucola en tuinerwten. Verkruimel de geitenkaas erboven en druppel er naar smaak nog een beetje honing op.
Geitenkaaspizzette met tuinerwten
hoofdgerecht
null porties
270 kcal
20 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het pizzadeeg uit op de bakplaat. Besmeer het deeg met de tomatensaus uit de verpakking en verdeel de uiringen erover. Bak de pizza in de voorverwarmde oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar.
Ontdooi intussen de tuinerwten in een zeef onder stromend warm water (in plaats van ze te koken), zodat ze lekker knapperig en mooi groen blijven. Spoel de tuinerwten koud af.
Meng in een schaal de tuinerwten met de rucola, olie en (versgemalen) peper naar smaak. Neem de pizza uit de oven en snijd hem in 16 vierkantjes.
Beleg de pizzette met de rucola en tuinerwten. Verkruimel de geitenkaas erboven en druppel er naar smaak nog een beetje honing op.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pizzadeeg met tomatensaus
1 rode ui
200 g diepvries tuinerwten
75 g rucola
2 el olijfolie extra vierge
200 g zachte geitenkaas
4 el vloeibare honing
Dit heb je nodig
bakplaat, bekleed met bakpapier