Salade van lamscarpaccio
Aan de slag
Smelt de boter in een steelpannetje. Stoof hierin de sjalotten en de takjes tijm met de marsala circa 15 minuten zachtjes tot de uien gaar en glazig zijn. Verdeel de sla over 6 borden en bedruppel met de balsamicoazijn. Verdeel de sjalotten erover en drapeer de lamscarpaccio eroverheen. Garneer de salade naar smaak met de pijnboompitten en de geraspte, oude kaas uit het carpacciopakket.
Salade van lamscarpaccio
null personen
145 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Smelt de boter in een steelpannetje. Stoof hierin de sjalotten en de takjes tijm met de marsala circa 15 minuten zachtjes tot de uien gaar en glazig zijn. Verdeel de sla over 6 borden en bedruppel met de balsamicoazijn. Verdeel de sjalotten erover en drapeer de lamscarpaccio eroverheen. Garneer de salade naar smaak met de pijnboompitten en de geraspte, oude kaas uit het carpacciopakket.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
25 g boter
1 net sjalotten
2 takjes verse tijm
100 ml Marsala
2 zakken veldsla
2 eetlepels balsamicoazijn
2 pakjes lamscarpaccio