Warme pastrami-zuurkoolcrostini
bewaar
bewaar

Warme pastrami-zuurkoolcrostini

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd van het stokbrood 12 schuine plakken. Rooster de sneetjes in een broodrooster of onder een voorverwarmde ovengrill aan beide kanten bruin en krokant. Laat de crostini's een beetje afkoelen. Smelt de boter in een pan en fruit hierin de sjalotten. Schep de zuurkool erdoor en laat deze afgedekt nog 10 minuten zachtjes stoven. Roer de mierikswortel door de roomkaas en besmeer de crostini's ermee. Verdeel de zuurkool en de plakjes pastrami over de crostini's en garneer ze met de plakjes augurk.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Warme pastrami-zuurkoolcrostini

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig