Warme pastrami-zuurkoolcrostini
Aan de slag
Snijd van het stokbrood 12 schuine plakken. Rooster de sneetjes in een broodrooster of onder een voorverwarmde ovengrill aan beide kanten bruin en krokant. Laat de crostini's een beetje afkoelen. Smelt de boter in een pan en fruit hierin de sjalotten. Schep de zuurkool erdoor en laat deze afgedekt nog 10 minuten zachtjes stoven. Roer de mierikswortel door de roomkaas en besmeer de crostini's ermee. Verdeel de zuurkool en de plakjes pastrami over de crostini's en garneer ze met de plakjes augurk.
Warme pastrami-zuurkoolcrostini
null personen
355 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd van het stokbrood 12 schuine plakken. Rooster de sneetjes in een broodrooster of onder een voorverwarmde ovengrill aan beide kanten bruin en krokant. Laat de crostini's een beetje afkoelen. Smelt de boter in een pan en fruit hierin de sjalotten. Schep de zuurkool erdoor en laat deze afgedekt nog 10 minuten zachtjes stoven. Roer de mierikswortel door de roomkaas en besmeer de crostini's ermee. Verdeel de zuurkool en de plakjes pastrami over de crostini's en garneer ze met de plakjes augurk.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 stokbrood
1 eetlepel roomboter
2 sjalotten
250 g wijnzuurkool
1 eetlepel mierikswortel
100 g verse roomkaas
12 plakjes pastrami
8 cocktailaugurken