Tosti met pastrami, jonge kaas en dragonmosterd
Geen ham of salami, maar pastrami op je tosti!
Aan de slag
Bestrijk de sneetjes brood aan één kant met de mosterd. Beleg de helft achtereenvolgens met ½ plak kaas, wat pastrami en vervolgens weer met ½ plak kaas. Dek af met de onbelegde sneetjes brood met de mosterdkant naar beneden.
Bestrijk de tosti’s aan beide kanten met boter. Verhit twee koekenpannen met antiaanbaklaag zonder boter of olie en bak de tosti’s 3 min. op laag vuur en vervolgens 3 min. op middelhoog vuur. Keer de tosti's regelmatig.
Tosti met pastrami, jonge kaas en dragonmosterd
Geen ham of salami, maar pastrami op je tosti!
bijgerecht
null personen
350 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bestrijk de sneetjes brood aan één kant met de mosterd. Beleg de helft achtereenvolgens met ½ plak kaas, wat pastrami en vervolgens weer met ½ plak kaas. Dek af met de onbelegde sneetjes brood met de mosterdkant naar beneden.
Bestrijk de tosti’s aan beide kanten met boter. Verhit twee koekenpannen met antiaanbaklaag zonder boter of olie en bak de tosti’s 3 min. op laag vuur en vervolgens 3 min. op middelhoog vuur. Keer de tosti's regelmatig.
bereidingstip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 sneetjes AH Liefde & Passie meerzadenbroden
2 el mosterd à L'Estragon
4 plakken gesneden jonge kaas
100 g pastrami
2 el ongezouten roomboter
Dit heb je nodig
koekenpannen met antiaanbaklaag Ø 24 cm