Karnemelkpoffertjes met ananas
Aan de slag
Halveer de limoen, snijd 1 helft in partjes en pers de andere helft uit. Lek de ananasstukjes uit en meng met het limoensap. Roer van de poffertjesmix met karnemelk, ei en olie glad beslag. Smelt de boter, maar laat niet bruin worden. Houd de gesmolten boter apart.
Laat de poffertjespan heet worden. Schenk in elk holletje een klein beetje boter en een lepel beslag. Bak de poffertjes aan beide kanten bruin. Leg een bord op een pan met kokend water, schep de poffertjes erop en houd afgedekt warm. Bak ondertussen de rest van de poffertjes.
Schep de poffertjes op de borden en leg de stukjes limoen en ananas ernaast. Bestrooi met poedersuiker.
Karnemelkpoffertjes met ananas
nagerecht
null personen
300 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de limoen, snijd 1 helft in partjes en pers de andere helft uit. Lek de ananasstukjes uit en meng met het limoensap. Roer van de poffertjesmix met karnemelk, ei en olie glad beslag. Smelt de boter, maar laat niet bruin worden. Houd de gesmolten boter apart.
Laat de poffertjespan heet worden. Schenk in elk holletje een klein beetje boter en een lepel beslag. Bak de poffertjes aan beide kanten bruin. Leg een bord op een pan met kokend water, schep de poffertjes erop en houd afgedekt warm. Bak ondertussen de rest van de poffertjes.
Schep de poffertjes op de borden en leg de stukjes limoen en ananas ernaast. Bestrooi met poedersuiker.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 limoen
1 blik ananasstukjes op siroop
½ pak poffertjes
400 ml karnemelk
1 middelgroot scharrelei
1 el traditionele olijfolie
25 g ongezouten roomboter
1 el poedersuiker
Dit heb je nodig
poffertjespan