Poffertjes met roomijs en warme kersensaus
Aan de slag
Laat kersen uitlekken in zeef en vang sap op. Breng in steelpan kersensap met port en kaneelstokje aan de kook. Houd saus ca. 15 minuten tegen de kook. Verwijder kaneelstokje ui saus en voeg kersen toe. Strooi allesbinder erover en laat saus al roerend binden. Leg poffertjes op schaal en verwarm in de magnetron volgens aanwijzingen op verpakking. Verdeel poffertjes over vier borden, schep kersensaus erover en leg bol roomijs in midden.
Poffertjes met roomijs en warme kersensaus
nagerecht
null personen
365 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Laat kersen uitlekken in zeef en vang sap op. Breng in steelpan kersensap met port en kaneelstokje aan de kook. Houd saus ca. 15 minuten tegen de kook. Verwijder kaneelstokje ui saus en voeg kersen toe. Strooi allesbinder erover en laat saus al roerend binden. Leg poffertjes op schaal en verwarm in de magnetron volgens aanwijzingen op verpakking. Verdeel poffertjes over vier borden, schep kersensaus erover en leg bol roomijs in midden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pot kersen op siroop
50 ml rode port
1 kaneelstokje
2 el allesbinder
24 poffertjes
4 bollen slagroomijs