Gebakken fruit met roomijs
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Banaan pellen en in plakjes snijden. Ananas en lychees laten uitlekken, siroop opvangen. Banaan, ananas en lychees in ovenschaal leggen. Pecannoten grofhakken en mengen met bruine suiker. Boter in kleine klontjes snijden. Van siroop 4 el over fruit scheppen. Notenmengsel erover strooien en klontjes boter erover verdelen. Schaal in midden van oven in 15 min. bruin laten kleuren. Gebakken fruit serveren met bol roomijs.
Gebakken fruit met roomijs
nagerecht
null personen
385 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Banaan pellen en in plakjes snijden. Ananas en lychees laten uitlekken, siroop opvangen. Banaan, ananas en lychees in ovenschaal leggen. Pecannoten grofhakken en mengen met bruine suiker. Boter in kleine klontjes snijden. Van siroop 4 el over fruit scheppen. Notenmengsel erover strooien en klontjes boter erover verdelen. Schaal in midden van oven in 15 min. bruin laten kleuren. Gebakken fruit serveren met bol roomijs.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 banaan
1 blik ananasstukjes op eigen sap
1 blik lychees op siroop
1 zakje pecannoten
4 eetlepels donkere basterdsuiker
25 g roomboter
4 bollen roomijs