Tropisch toetje
Aan de slag
Haal het ijs uit de vriezer.
Laat de ananas uitlekken en vang het sap op. Doe de ananas in een kom en pureer de ananas met een staafmixer. Meng er ongeveer 6 eetlepels van het ananassap door, zodat een saus ontstaat (de rest van het sap kun je lekker opdrinken).
Snij de bounty's in kleine stukjes. Meng de bountystukjes door het ijs. Pak een ijsschep en verdeel het ijs over vier schaaltjes. Schenk de ananassaus erbij en versier je toetje met de vlokken. Meteen opeten!
Tropisch toetje
nagerecht
null personen
360 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Haal het ijs uit de vriezer.
Laat de ananas uitlekken en vang het sap op. Doe de ananas in een kom en pureer de ananas met een staafmixer. Meng er ongeveer 6 eetlepels van het ananassap door, zodat een saus ontstaat (de rest van het sap kun je lekker opdrinken).
Snij de bounty's in kleine stukjes. Meng de bountystukjes door het ijs. Pak een ijsschep en verdeel het ijs over vier schaaltjes. Schenk de ananassaus erbij en versier je toetje met de vlokken. Meteen opeten!
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 ml roomijs vanille
1 blik ananasstukjes op siroop
2 bounty's
4 eetlepels chocoladevlokken