Gepeperde boerenkoolstamppot
bewaar
bewaar

Gepeperde boerenkoolstamppot

Boerenkool op de oosterse en vegatoer: met sambal, ketjap en vegetarische balletjes.

30 min. bereiden

zeer pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Breng de aardappelen en boerenkool in laagje water met zout naar smaak aan de kook en laat ze in ca. 20 min gaarkoken. Giet de aardappelen af.

Verhit de helft van de boter in de koekenpan en bak hierin de balletjes in ca. 5 min. rondom goudbruin. Voeg de ketjap, sambal en het water toe en kook 1 min.

Stamp de aardappelen en boerenkool fijn met de rest van de boter, melk, sambal en zout naar smaak. Roer de helft van de uitjes door de stamppot. Schep de stamppot op de borden en verdeel de balletjes met jus en de rest van de uitjes erover.

Boerenkool

Instructievideo - 04:42 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gepeperde boerenkoolstamppot

Boerenkool op de oosterse en vegatoer: met sambal, ketjap en vegetarische balletjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig