Gepofte aardappel met rulgebakken worstjes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Hol met een scherp mes de aardappelen gedeeltelijk uit. Snijd het velletje van de worsten, kneed wat paprikapoeder door het worstvlees en vul de aardappelen hier ruim mee. Wikkel de aardappelen in aluminiumfolie. Pof ze in de voorverwarmde oven in 45-60 min. gaar. Controleer of de aardappel gaar is door er met een schilmesje in te steken; als het mesje gemakkelijk door het kruim glijdt, is de aardappel gaar. Roer de knoflook en de bieslook door de yoghurt en breng het sausje op smaak met zout en peper. Neem de aardappelen uit het aluminiumfolie en schep er ruim yoghurtsaus overheen. Geef de rest van de yoghurtsaus apart erbij. Lekker met andijviesalade.
Aardappel poffen
Instructievideo - 01:01 min.
Gepofte aardappel met rulgebakken worstjes
hoofdgerecht
null personen
385 kcal
15 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Hol met een scherp mes de aardappelen gedeeltelijk uit. Snijd het velletje van de worsten, kneed wat paprikapoeder door het worstvlees en vul de aardappelen hier ruim mee. Wikkel de aardappelen in aluminiumfolie. Pof ze in de voorverwarmde oven in 45-60 min. gaar. Controleer of de aardappel gaar is door er met een schilmesje in te steken; als het mesje gemakkelijk door het kruim glijdt, is de aardappel gaar. Roer de knoflook en de bieslook door de yoghurt en breng het sausje op smaak met zout en peper. Neem de aardappelen uit het aluminiumfolie en schep er ruim yoghurtsaus overheen. Geef de rest van de yoghurtsaus apart erbij. Lekker met andijviesalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 grote kruimige aardappelen
4 braadworsten
2 theelepels paprikapoeder
2 tenen knoflook
1 eetlepel verse bieslook
150 g Griekse yoghurt
Dit heb je nodig
aluminiumfolie