Mosterdpuree met braadworsten en tuinerwten
bewaar
bewaar

Mosterdpuree met braadworsten en tuinerwten

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelen in een bodempje water met zout met de deksel op de pan in 20 min. gaar. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de braadworsten hierin in 15 min. rondom bruin en gaar. Doe de erwtjes direct uit de vriezer met de boter en 4 el water in een pan. Stoof de erwten in 3-5 min. op middelhoog vuur gaar, schep regelmatig om. Giet de aardappels af en stamp ze met de mosterd, yoghurt en de rest van de olie tot een smeuïge puree. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep de rucola door de puree en schep de erwtjes en de braadworsten erop. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mosterdpuree met braadworsten en tuinerwten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig