Aardappel met dip
bewaar
bewaar

Aardappel met dip

10 min. bereiden / 45 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Schil de aardappelen en snijd in parten. Pers de knoflook. Meng de aardappelen met de olijfolie, knoflook en paprikapoeder. Schep op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met zout en bak ca. 45 min. in de oven. Schep halverwege om.

Snijd de knoflook en koriander fijn. Meng de yoghurt, koriander, knoflook, paprikapoeder, peper en zout. Serveer bij de aardappelen.

bewaartipJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm voor serveren 10 min. in de oven op 190 ºC.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappel met dip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig