Fruitmousse en flinterdunne honingkoek
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Bakplaat met bakpapier bedekken. Vellen filodeeg elk in 6 repen knippen. Deze beetje slordig gekreukt naast elkaar op bakpapier leggen. Honing en olie in klein schaaltje mengen en in magnetron op hoogste stand 20 sec. verwarmen. Koekkruiden erdoor roeren. Deeg met kwast, dun met mengsel bestrijken. Koeken in hete oven in enkele min. goudbruin bakken. Op rooster laten afkoelen. Vruchten 15 minuten voor het eten uit de diepvries halen. Mousse uit bekertjes en vruchten op 4 bordjes scheppen. Honingkoeken ernaast leggen.
Fruitmousse en flinterdunne honingkoek
nagerecht
null personen
140 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Bakplaat met bakpapier bedekken. Vellen filodeeg elk in 6 repen knippen. Deze beetje slordig gekreukt naast elkaar op bakpapier leggen. Honing en olie in klein schaaltje mengen en in magnetron op hoogste stand 20 sec. verwarmen. Koekkruiden erdoor roeren. Deeg met kwast, dun met mengsel bestrijken. Koeken in hete oven in enkele min. goudbruin bakken. Op rooster laten afkoelen. Vruchten 15 minuten voor het eten uit de diepvries halen. Mousse uit bekertjes en vruchten op 4 bordjes scheppen. Honingkoeken ernaast leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 vellen filobladerdeeg
1 theelepel vloeibare honing
1 eetlepel zonnebloemolie
½ theelepel koek- en speculaaskruiden
1 bakje bosvruchten
1 pak vruchtenmousse
Dit heb je nodig
bakpapier
keukenkwast