Griekse aardappelsalade met olijven & witte kaas
bewaar
bewaar

Griekse aardappelsalade met olijven & witte kaas

30 min. bereiden / 30 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes van 1-2 cm en kook ze in 10 minuten beetgaar. Klop in een grote schaal het citroensap met de mosterd, olijfolie en zout en peper naar smaak tot een dressing. Schep de tijm, olijven, kaas en kappertjes erdoor. Giet de aardappelen af en schep de nog warme blokjes door de dressing. Laat de salade afkoelen tot kamertemperatuur en laat daarna nog minstens een halfuur staan, zodat de smaak zich kan ontwikkelen. Schep vlak voor het serveren de salade luchtig om en schep de botersla erdoor.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Griekse aardappelsalade met olijven & witte kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig