Griekse bonen
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de bonen in ca. 8 min. beetgaar. Giet af en laat iets afkoelen.
Meng de sperziebonen met de olijven, de azijn en de olie. Verkruimel de kaas erover en breng op smaak met peper.
algemeenWitte kaas is ook lekker in salades. De rest van de witte kaas kunt u
ca. 1 week bewaren in de oorspronkelijke verpakking of in vershoudfolie in de
koelkast.
Griekse bonen
bijgerecht
null personen
205 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de bonen in ca. 8 min. beetgaar. Giet af en laat iets afkoelen.
Meng de sperziebonen met de olijven, de azijn en de olie. Verkruimel de kaas erover en breng op smaak met peper.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g sperziebonen
½ potje zwarte olijven
2 el wittewijnazijn
2 el olijfolie extra vierge
½ pakje witte kaas