Gekleurde minigroenten
Aan de slag
Breng in een steelpannetje de olijfolie met de ansjovis en de knoflook tegen de kook aan. Laat het 45 minuten gaar worden, zonder te koken. Snijd de venkelknol in blokjes en houd wat loof apart. Schep de blokjes groenten door elkaar en schep in 8 glaasjes. Pureer de ansjovis-knoflookolie en giet per glaasje 2 tl olie over de groenten. Garneer met de venkelloof. Gebruik de resterende olie als (brood)dip.
Gekleurde minigroenten
voorgerecht
null personen
35 kcal
10 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Breng in een steelpannetje de olijfolie met de ansjovis en de knoflook tegen de kook aan. Laat het 45 minuten gaar worden, zonder te koken. Snijd de venkelknol in blokjes en houd wat loof apart. Schep de blokjes groenten door elkaar en schep in 8 glaasjes. Pureer de ansjovis-knoflookolie en giet per glaasje 2 tl olie over de groenten. Garneer met de venkelloof. Gebruik de resterende olie als (brood)dip.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 ml olijfolie
1 blikje ansjovisfilets
8 tenen knoflook
1 venkelknol
½ winterpeen
½ komkommer
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine