Gekleurde minigroenten
bewaar
bewaar

Gekleurde minigroenten

10 min. bereiden / 45 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Breng in een steelpannetje de olijfolie met de ansjovis en de knoflook tegen de kook aan. Laat het 45 minuten gaar worden, zonder te koken. Snijd de venkelknol in blokjes en houd wat loof apart. Schep de blokjes groenten door elkaar en schep in 8 glaasjes. Pureer de ansjovis-knoflookolie en giet per glaasje 2 tl olie over de groenten. Garneer met de venkelloof. Gebruik de resterende olie als (brood)dip.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gekleurde minigroenten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig