Pasteitjes met bosuitjes en champignons
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 160 °C. Champignons en bosuitjes schoonmaken. Champignons in vieren snijden. Donkergroene deel van bosuitjes in heel smalle ringetjes snijden. Rest bosuitjes schuin in stukjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin spitskool 3 min. roerbakken. Champignons en Quorn toevoegen en 3 min. meebakken. Schuine stukjes bosui en kerriepoeder toevoegen en 2 min. meebakken. Groenten naar smaak met zout en peper bestrooien. Saus aan groenten toevoegen en heet laten worden. Pasteibakjes ondertussen in hete oven in ca. 10 min. warm laten worden. Pasteibakjes op 4 borden zetten. Champignon-groentenragoût erin en ernaast scheppen. Bosuiringetjes erover strooien.
Pasteitjes met bosuitjes en champignons
hoofdgerecht
null personen
422 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 160 °C. Champignons en bosuitjes schoonmaken. Champignons in vieren snijden. Donkergroene deel van bosuitjes in heel smalle ringetjes snijden. Rest bosuitjes schuin in stukjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin spitskool 3 min. roerbakken. Champignons en Quorn toevoegen en 3 min. meebakken. Schuine stukjes bosui en kerriepoeder toevoegen en 2 min. meebakken. Groenten naar smaak met zout en peper bestrooien. Saus aan groenten toevoegen en heet laten worden. Pasteibakjes ondertussen in hete oven in ca. 10 min. warm laten worden. Pasteibakjes op 4 borden zetten. Champignon-groentenragoût erin en ernaast scheppen. Bosuiringetjes erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bakje champignons
1 zakje bosuitjes
3 eetlepels olijfolie
1 zakje gesneden spitskool
1 pakje fijngehakt
2 theelepels kerriepoeder
1 potje bechamelsaus
1 doosje pasteibakjes