Kippenragout met champignons en bosuitjes
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Van 3 el olie, azijn, zout en peper sladressing kloppen. Dressing met sla mengen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Bosuitjes in ringen snijden. In pan rest van olie verhitten en champignons 5 min. bakken. Ragout toevoegen en mee verwarmen. Ragout op smaak brengen met zout en peper en met rijst en salade serveren.
Kippenragout met champignons en bosuitjes
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Van 3 el olie, azijn, zout en peper sladressing kloppen. Dressing met sla mengen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Bosuitjes in ringen snijden. In pan rest van olie verhitten en champignons 5 min. bakken. Ragout toevoegen en mee verwarmen. Ragout op smaak brengen met zout en peper en met rijst en salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g wilde en witte rijst
5 el olijfolie
1 el azijn
1 zak gemengde ijsbergsla
400 g champignons
3 bosuitjes
1 blik kippenragout