Kokosrijst met gestoomde groenten
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Schaaltjes stoomgroenten samen 9 min. in magnetron bij 700 watt verwarmen. In wok kokosmelk met ketjap aan de kook brengen en verhitten. Knoflook boven kokosmelk uitpersen, Tivall toevoegen en 5 min. laten sudderen. Met peper en eventueel extra ketjap op smaak brengen. Rijst en stoomgroenten door kokosmelk roeren en over vier borden verdelen.
Kokosrijst met gestoomde groenten
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Schaaltjes stoomgroenten samen 9 min. in magnetron bij 700 watt verwarmen. In wok kokosmelk met ketjap aan de kook brengen en verhitten. Knoflook boven kokosmelk uitpersen, Tivall toevoegen en 5 min. laten sudderen. Met peper en eventueel extra ketjap op smaak brengen. Rijst en stoomgroenten door kokosmelk roeren en over vier borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g wilde en witte rijst
2 schaaltjes stoomgroenten (rode ui/champignons/wortel)
200 ml kokosmelk
3 eetlepels ketjap
1 teentje knoflook
2 schaaltjes Tivall gegrilde stukjes
Dit heb je nodig
wok