Smeltende chocoladecakejes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Meng de crème de cassis met het fruit en laat trekken. Bereid de cakejes volgens de aanwijzingen op verpakking.
Verwarm de slagroom met de oploskoffie in een steelpan al roerend tot de koffie is opgelost. Schenk in een ruime schaal, roer de suiker erdoor en laat even afkoelen. Doe de slagroom erbij en klop de 'espressoroom' stijf.
Zet de warme cakejes op 4 borden, schep de vruchten ernaast en serveer met de espressoroom.
Smeltende chocoladecakejes
nagerecht
null personen
743 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Meng de crème de cassis met het fruit en laat trekken. Bereid de cakejes volgens de aanwijzingen op verpakking.
Verwarm de slagroom met de oploskoffie in een steelpan al roerend tot de koffie is opgelost. Schenk in een ruime schaal, roer de suiker erdoor en laat even afkoelen. Doe de slagroom erbij en klop de 'espressoroom' stijf.
Zet de warme cakejes op 4 borden, schep de vruchten ernaast en serveer met de espressoroom.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 diepvries smeltende chocoladecakejes
300 g rood fruit
4 el crème de cassis likeur
4 el verse slagroom
3 el espresso-oploskoffie
2 el kristalsuiker
190 ml verse slagroom