Smeltende chocoladecakejes
bewaar
bewaar

Smeltende chocoladecakejes

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Meng de crème de cassis met het fruit en laat trekken. Bereid de cakejes volgens de aanwijzingen op verpakking.

Verwarm de slagroom met de oploskoffie in een steelpan al roerend tot de koffie is opgelost. Schenk in een ruime schaal, roer de suiker erdoor en laat even afkoelen. Doe de slagroom erbij en klop de 'espressoroom' stijf.

Zet de warme cakejes op 4 borden, schep de vruchten ernaast en serveer met de espressoroom.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Smeltende chocoladecakejes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig