Proseccopunch met bessen
bewaar
bewaar

Proseccopunch met bessen

Feestelijke mix van bubbels, crème de cassis en cranberrysap. Blauwe bessen en sinaasappel maken ’t mooi (en lekker).

5 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Schenk gekoelde prosecco, crème de cassis en het cranberrysap in een grote glazen schaal.

Snijd de sinaasappel in dunne plakken en voeg met de bevroren bessen toe aan het proseccomengsel. Doe de takjes munt erbij. Roer door en serveer.

variatietipJe kunt de punch ook met andere smaken bereiden. Vervang bijvoorbeeld de crème de cassis door Grand Marnier (sinaasappellikeur, Gall & Gall), het cranberrysap door mandarijnensap (Coolbest) en de blauwe bessen door mangostukjes (diepvries).

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Proseccopunch met bessen

Feestelijke mix van bubbels, crème de cassis en cranberrysap. Blauwe bessen en sinaasappel maken ’t mooi (en lekker).

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig