Proseccopunch met bessen
Feestelijke mix van bubbels, crème de cassis en cranberrysap. Blauwe bessen en sinaasappel maken ’t mooi (en lekker).
Aan de slag
Schenk gekoelde prosecco, crème de cassis en het cranberrysap in een grote glazen schaal.
Snijd de sinaasappel in dunne plakken en voeg met de bevroren bessen toe aan het proseccomengsel. Doe de takjes munt erbij. Roer door en serveer.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Proseccopunch met bessen
Feestelijke mix van bubbels, crème de cassis en cranberrysap. Blauwe bessen en sinaasappel maken ’t mooi (en lekker).
null personen
105 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Schenk gekoelde prosecco, crème de cassis en het cranberrysap in een grote glazen schaal.
Snijd de sinaasappel in dunne plakken en voeg met de bevroren bessen toe aan het proseccomengsel. Doe de takjes munt erbij. Roer door en serveer.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 ml prosecco
200 ml crème de cassis likeur
500 ml cranberrysap
1 handsinaasappel
250 g diepvries blauwe bessen
7½ g verse munt