Gevulde tomaten met garnaaltjes
bewaar
bewaar

Gevulde tomaten met garnaaltjes

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd het kapje van de tomaatjes en hol ze uit met een theelepel. Bestrooi de binnenkant met een beetje zout en laat ze ondersteboven uitlekken op een stuk keukenpapier. Snijd met een scherp mes een heel dun plakje van de onderkant van de tomaatjes. Zo blijven ze beter staan.

Snijd de peterselie fijn. Meng de garnalen met de crème fraîche, peterselie en mierikswortel. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Vul de tomaatjes met het garnalenmengsel.

bewaartipGeraspte mierikswortel blijft lange tijd goed en kun je voor veel sladressings en dips gebruiken. Of als sausje: meng dan tweederde mayonaise met eenderde geraspte mierikswortel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde tomaten met garnaaltjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig