Brunch-garnalencocktail
bewaar
bewaar

Brunch-garnalencocktail

Klassiek gerechtje op een feestelijke manier geserveerd. In een tomaatje!

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook het ei in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water. Pel het ei, snijd in kleine stukjes en doe in een kom. Snijd ondertussen het kapje van de tomaten en een dun plakje van de onderkant, zodat ze stevig blijven staan. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel.

Rasp de gele schil van de citroen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd 5 takjes dille fijn. Doe de crème fraîche, dille, garnalen en het citroenrasp bij het ei en meng. Breng op smaak met citroensap, peper en eventueel zout. Schep de vulling in de tomaten en garneer met de rest van de dille.

bereidingstipLekker snel? Vul de tomaten met 125 g Hollandse garnalensalade.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Brunch-garnalencocktail

Klassiek gerechtje op een feestelijke manier geserveerd. In een tomaatje!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig