Brunch-garnalencocktail
Klassiek gerechtje op een feestelijke manier geserveerd. In een tomaatje!
Aan de slag
Kook het ei in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water. Pel het ei, snijd in kleine stukjes en doe in een kom. Snijd ondertussen het kapje van de tomaten en een dun plakje van de onderkant, zodat ze stevig blijven staan. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel.
Rasp de gele schil van de citroen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd 5 takjes dille fijn. Doe de crème fraîche, dille, garnalen en het citroenrasp bij het ei en meng. Breng op smaak met citroensap, peper en eventueel zout. Schep de vulling in de tomaten en garneer met de rest van de dille.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Brunch-garnalencocktail
Klassiek gerechtje op een feestelijke manier geserveerd. In een tomaatje!
null porties
60 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook het ei in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water. Pel het ei, snijd in kleine stukjes en doe in een kom. Snijd ondertussen het kapje van de tomaten en een dun plakje van de onderkant, zodat ze stevig blijven staan. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel.
Rasp de gele schil van de citroen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd 5 takjes dille fijn. Doe de crème fraîche, dille, garnalen en het citroenrasp bij het ei en meng. Breng op smaak met citroensap, peper en eventueel zout. Schep de vulling in de tomaten en garneer met de rest van de dille.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgroot scharrelei
8 Tasty Tom trostomaten
1 citroen
8 takjes verse dille
3 el crème fraîche
90 g verse Hollandse garnalen