Raclette
Aan de slag
Boen de aardappels schoon, snijd ze in grove stukken en kook ze in gezouten waterin 15-20 minuten gaar. Verwarm de grill van de oven voor. Rijg met de fonduestokjes spiesen van de blokjes aardappel, de augurken en de zilveruitjes. Verwarm de plakjes raclettekaas in een fonduepan of in kleine porties in gourmetpannetjes aan tafel. Meng de knoflook met de olie en breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Bestrijk de bruine boterhammen hiermee aan een zijde. Toast ze 3-5 minuten onder de hete grill met de ingesmeerde kant naar boven. Schenk de gesmolten kaas over de groentespiesen en serveer ze met het gegrilde brood.
Raclette
hoofdgerecht
null personen
1155 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Boen de aardappels schoon, snijd ze in grove stukken en kook ze in gezouten waterin 15-20 minuten gaar. Verwarm de grill van de oven voor. Rijg met de fonduestokjes spiesen van de blokjes aardappel, de augurken en de zilveruitjes. Verwarm de plakjes raclettekaas in een fonduepan of in kleine porties in gourmetpannetjes aan tafel. Meng de knoflook met de olie en breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Bestrijk de bruine boterhammen hiermee aan een zijde. Toast ze 3-5 minuten onder de hete grill met de ingesmeerde kant naar boven. Schenk de gesmolten kaas over de groentespiesen en serveer ze met het gegrilde brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g pommes culinair
1 pot augurken
1 pot zilveruitjes
3 pakjes raclettekaas
2 tenen knoflook
4 eetlepels olie
½ bruinbrood
Dit heb je nodig
fonduepan