Gehaktballetjes met satésaus
bewaar
bewaar

Gehaktballetjes met satésaus

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm 1 eetlepel olie in een ruime koekenpan en bak de balletjes in 10-15 minuten gaar en rondom bruin. Verwarm 1 eetlepel olie in een pannetje met dikke bodem en bak op een laag vuur de ui en de knoflook 2 minuten. Voeg de pindakaas en kokosmelk toe en roer dit tot een gladde saus. Breng de saus aan de kook en laat iets indikken. Meng er de ketjap en de sambal door. Was de komkommers, maar schil ze niet. Schaaf de komkommer in plakjes. Meng in een schaal de komkommer met de rest van de olie en breng op smaak met zout en peper. Rijg de gehaktballetjes aan de satéprikkers. Serveer de spiesjes met de satésaus, de komkommer en het stokbrood.

algemeenMeng voor extra pit nog 1 centimeter versgeraspte gemberwortel door de satésaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehaktballetjes met satésaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig