Vis-chili met kidneybonen en chorizo
Aan de slag
Koriander fijnsnijden. Vis in stukjes snijden. Chorizo uit plastic halen en in kleine stukjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin chorizo en vis 3 min. voorzichtig omscheppend bakken. Uit pan scheppen. In wok met hete olie groenten 5 min. roerbakken. Chilimix aanmaken met 250 ml water. Bonen met vocht en chilimix erdoor roeren, 3 min. laten pruttelen. Vis met chorizo erdoor scheppen en nog 3 min. doorwarmen. Helft koriander erdoor scheppen. Vis-chili over 4 borden verdelen en rest koriander erover strooien.
Vis-chili met kidneybonen en chorizo
hoofdgerecht
null personen
561 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Koriander fijnsnijden. Vis in stukjes snijden. Chorizo uit plastic halen en in kleine stukjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin chorizo en vis 3 min. voorzichtig omscheppend bakken. Uit pan scheppen. In wok met hete olie groenten 5 min. roerbakken. Chilimix aanmaken met 250 ml water. Bonen met vocht en chilimix erdoor roeren, 3 min. laten pruttelen. Vis met chorizo erdoor scheppen en nog 3 min. doorwarmen. Helft koriander erdoor scheppen. Vis-chili over 4 borden verdelen en rest koriander erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zakje verse koriander
1 schaaltje pangasiusfilet
1 chorizoworst
1 eetlepel maïsolie
1 zak Italiaanse
1 pak ovendagschotel
1 blikje kidneybonen
Dit heb je nodig
wok