Spicy maissoep met kidneybonen
Aan de slag
Pureer de maiskorrels in de keukenmachine.
Verhit de olie in een pan en bak de chorzio en ui 3 min. op laag vuur. Voeg de bouillon, melk, maispuree en hot peppersauce toe en breng aan de kook. Laat op laag vuur 5 min. koken. Roer de kidneybonen erdoor en laat de soep nog 3 min. koken. Verdeel de soep over 4 kommen en garneer met de koriander.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Spicy maissoep met kidneybonen
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pureer de maiskorrels in de keukenmachine.
Verhit de olie in een pan en bak de chorzio en ui 3 min. op laag vuur. Voeg de bouillon, melk, maispuree en hot peppersauce toe en breng aan de kook. Laat op laag vuur 5 min. koken. Roer de kidneybonen erdoor en laat de soep nog 3 min. koken. Verdeel de soep over 4 kommen en garneer met de koriander.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 blikje maiskorrels
2 el olijfolie
200 g chorizo
1 ui
1 pot rundvleesbouillon
400 ml melk
½ el hot peppersauce
1 blik kidneybonen
½ bakje verse koriander
Dit heb je nodig
keukenmachine