Shoarmawrap met verse tomatensaus
Typisch traktatiegerecht voor op een koude zondag.
Aan de slag
Snijd de tomaten in stukjes. Haal de slablaadjes los, was en droog ze. Verhit in een koekenpan de helft van de olie en bak de shoarma in ca. 8 min. gaar.
Verhit in een wok de rest van olie. Voeg de tomatenstukjes en en groenten toe, roerbak dit in ca. 5 min. gaar. Bak de paprikapoeder 1/2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verwarm de tortilla's in een koekenpan of magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg ze op grote borden. Verdeel de slablaadjes, het shoarmavlees, de tomatensaus en de tour cream erover. Klap dubbel.
Shoarmawrap met verse tomatensaus
Typisch traktatiegerecht voor op een koude zondag.
hoofdgerecht
null personen
637 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tomaten in stukjes. Haal de slablaadjes los, was en droog ze. Verhit in een koekenpan de helft van de olie en bak de shoarma in ca. 8 min. gaar.
Verhit in een wok de rest van olie. Voeg de tomatenstukjes en en groenten toe, roerbak dit in ca. 5 min. gaar. Bak de paprikapoeder 1/2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verwarm de tortilla's in een koekenpan of magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg ze op grote borden. Verdeel de slablaadjes, het shoarmavlees, de tomatensaus en de tour cream erover. Klap dubbel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g tomaten
1 kropsla
2 el traditionele olijfolie
430 g shoarmavlees
400 g wokgroente grofgesneden
1 tl paprikapoeder
8 stuks bloemtortilla's
125 ml sour cream
Dit heb je nodig
wok