Couscous met kalkoen
Met dit Marokkaanse gerecht kun je de zomer bijna proeven.
Aan de slag
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de pistachenootjes. Bestrooi de kalkoen met peper en zout. Verhit de olie in de braadpan en bak de kalkoen 3 min.
Voeg de wokgroente toe en bak 3 min. mee. Roer de tapenade erdoor. Snijd de tomaatjes in stukjes. Voeg de couscous, tomaat en noten toe aan de wokgroente. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker met komkommersalade met vinaigrette-dressing.
Couscous met kalkoen
Met dit Marokkaanse gerecht kun je de zomer bijna proeven.
hoofdgerecht
null personen
710 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de pistachenootjes. Bestrooi de kalkoen met peper en zout. Verhit de olie in de braadpan en bak de kalkoen 3 min.
Voeg de wokgroente toe en bak 3 min. mee. Roer de tapenade erdoor. Snijd de tomaatjes in stukjes. Voeg de couscous, tomaat en noten toe aan de wokgroente. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker met komkommersalade met vinaigrette-dressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g couscous
100 g pistachenoten
2 el traditionele olijfolie
500 kalkoenblokjes
400 g grofgesneden wokgroente
5 el tapenade van groene olijven
8 koelverse zongedroogde tomaten