Shoarmataart met tortillawraps
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175 °C. In hapjespan olie verhitten en shoarmavlees 6 min. zachtjes roerbakken. Courgette en tomaten toevoegen en 2 min. meebakken. Tortilla's aan beide kanten bestrijken met knoflooksaus. Ovenschaal om en om vullen met tortilla's en shoarmamengsel. Shoarmataart in 15 min. in oven warm laten worden. Dressing door sla mengen. Taart in punten snijden en over vier borden verdelen. Serveren met sla.
Shoarmataart met tortillawraps
hoofdgerecht
null personen
715 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175 °C. In hapjespan olie verhitten en shoarmavlees 6 min. zachtjes roerbakken. Courgette en tomaten toevoegen en 2 min. meebakken. Tortilla's aan beide kanten bestrijken met knoflooksaus. Ovenschaal om en om vullen met tortilla's en shoarmamengsel. Shoarmataart in 15 min. in oven warm laten worden. Dressing door sla mengen. Taart in punten snijden en over vier borden verdelen. Serveren met sla.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels olie
400 g shoarmavlees
1 courgette
2 tomaten
4 grote tortilla's
250 ml knoflooksaus
4 eetlepels sladressing naturel
1 kropsla
Dit heb je nodig
springvorm (doorsnede 24 cm)