Pittige gegrilde biefstuk met maïs
bewaar
bewaar

Pittige gegrilde biefstuk met maïs

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

In ruime koekenpan 2 el olie verhitten. Hierin hele aardappelen in ca. 20 min. rondom bruin en gaar bakken. Geregeld omscheppen. Knoflook pellen, fijnpersen en in klein schaaltje mengen met pepersaus, 1/2 tl grof gemalen zwarte peper, 2 el olie en 1 tl zout. Biefstukken aan beide kanten goed inwrijven met oliemengsel en even laten liggen. Boter in schaaltje mengen met 1 tl grof gemalen zwarte peper en 1 tl zout. Minimaïs in vocht uit blikjes in pannetje aan de kook brengen en afgieten. Biefstukken in hete grillpan in 4-6 min. om en om bruin grillen. Ondertussen sla mengen met dressing. Biefstuk en maïs op 4 borden leggen. Aardappelen en sla ernaast scheppen. Zwarte peperboter over maïs en aardappelen verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige gegrilde biefstuk met maïs

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig