Pangasiusfilet met limoenboter en groenten
bewaar
bewaar

Pangasiusfilet met limoenboter en groenten

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de limoen. Snijd de ene helft in plakjes, rasp van de andere helft de schil en pers deze helft uit. Meng de helft van de boter met de limoenrasp, 1 eetlepel limoensap en zout en peper naar smaak. Snijd de onderkant van de boontjes. Meng de bosuitjes in een magnetronschaal met de haricot verts, erwten, 1 eetlepel limoensap, 3 eetlepels water, Italiaanse kruiden en zout naar smaak. Dek de schaal af met magnetronfolie en stoom de groenten in de magnetron op vol vermogen in 6-8 minuten beetgaar. Bestrooi de vis met zout en peper naar smaak. Verhit de rest van de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de vis in 6-8 minuten goudbruin en gaar, keer ze halverwege. Kook intussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af en verdeel de pasta over diepe borden. Schep de groenten erop en leg hierop de visfilet. Schep wat limoen-boter en plakjes limoen op de vis.

algemeenNog sneller? Neem een zakje kant-en-klare stoomgroenten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pangasiusfilet met limoenboter en groenten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig