Indiase mosselen
Aan de slag
Spoel de mosselen af onder stromend water. Verwijder mosselen die kapot zijn of die na een flinke tik op het aanrecht niet vanzelf dichtgaan. Verhit de olie in een ruime pan en bak de bosui 1 minuut (houd 1 bosui apart). Leg de mosselen op de bosui. Meng de kokosmelk met de tikka masalasaus en schenk dit in de pan. Kook de mosselen met de deksel op de pan in 5-8 minuten gaar; schud de pan (met geslotendeksel) af en toe goed om. Verwijder de mosselen die na verhitting niet zijn opengegaan. Bestrooi de mosselen met de achtergehouden stukjes bosui.
Indiase mosselen
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Spoel de mosselen af onder stromend water. Verwijder mosselen die kapot zijn of die na een flinke tik op het aanrecht niet vanzelf dichtgaan. Verhit de olie in een ruime pan en bak de bosui 1 minuut (houd 1 bosui apart). Leg de mosselen op de bosui. Meng de kokosmelk met de tikka masalasaus en schenk dit in de pan. Kook de mosselen met de deksel op de pan in 5-8 minuten gaar; schud de pan (met geslotendeksel) af en toe goed om. Verwijder de mosselen die na verhitting niet zijn opengegaan. Bestrooi de mosselen met de achtergehouden stukjes bosui.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 kg mosselen
1 eetlepel olie
2 zakjes bosuitjes
400 ml kokosmelk
½ pot tikka masalasaus